Nogomet
Nogomet

Jose Mourinho otkrio koji sport nikako ne razumije. "Ni dandanas ne mogu shvatiti..."

Od sljedeće sezone Jose Mourinho sjedit će na klupi Rome.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho vraća se u Italiju nakon dugih 11 godina.

Nakon što je dobio otkaz na klupi Tottenhama zbog niza loših rezultata, prije svega zbog ispadanja u osmini finala Europske lige od Dinama, portugalski stručnjak nije dugo čekao na novi posao.

Euforija u Splitu: Masovno se kupuju Livajini dresovi nakon potpisa, saznali smo cijenu

Već nakon mjesec dana preuzeo je Romu, s kojom je potpisao ugovor na tri godine, do 30. lipnja 2024., a to znači da sigurno neće biti dosadno. Iako su svi naviknuli na njegov osebujni stil izražavanja, portugalski stručnjak svaki nas put iznova iznenadi.

Tako je u jednoj televizijskoj emisiji otkrio da voli gotovo sve sportove, ali da jedan nikako ne razumije, prenose talijanski mediji.

"Potpuno sam zaokupljen sportom. Volim Olimpijske igre, ovisan sam o Formuli 1, o tenisu, ali postoji jedan sport koji nikako ne razumijem", rekao je portugalski stručnjak pa otkrio da se radi o kriketu.

"Kriket. Dok sam radio za Bobbyja Robsona, nikako nisam mogao razumjeti zašto je toliko opčinjen tim sportom", zaključio je Mourinho, koji je s engleskim trenerom surađivao u Sporting Lisabonu, Portu i Barceloni, gdje je obnašao ulogu prevoditelja i pomoćnog trenera.