Nogomet
Nogomet

James Rodriguez ima novi klub: Odletio na potpis ugovora

Iskusni Kolumbijac James Rodriguez leti na potpis za novi klub.

James Rodriguez (Foto:Platforma X)

Bivši suigrač Luke Modrića u Real Madridu James Rodriguez nastavit će karijeru u brazilskom São Paulu. Piše to Fabrizio Romano te dodaje kako stiže čistih papira i potpisat će kao slobodni agent.

Nedavno je raskinuo ugovor u Olympiacosu, u kojem je kratko dijelio svlačionicu sa sad već nogometnim umirovljenikom, bivšim Vatrenim Šimom Vrsaljkom, te se odlučio za još jednu stanicu svoje bogate nogometne karijere.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

U Grčkoj je odigrao 23 utakmice, zabio pet komada i za još šest dao zadnji pas. Igrao je još za Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern, između ostalih, uzeo Zlatnu kopačku 2014. na Mundijalu u zemlji u kojoj će sada igrati klupski nogomet.

Suigrač će mu biti bivša zvijezda Milana Alexandre Pato, koji se također priključio brazilskom gigantu, u principu se vratio kući jer je otamo otišao sa samo 18 godina u Grad mode. On se pak prvi put vratio u Brazil prije deset godina u Corinthians, iz kojeg je kratko bio posuđen upravo São Paulu.

U svom matičnom klubu bio je još jedanput prije nekoliko godina. Posljednji put Pato je u Europi bio 2017. godine, a ovo će mu vjerojatno biti posljednji ples.