Nogomet
Nogomet

Ludnica u Italiji: Rebić ušao u nastavku, zabio prve golove za Milan i donio pobjedu u zadnjem napadu!

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić postigao je svoje prve pogotke u dresu talijanskog velikana Milana i donio mu pobjedu 3-2 (0-1) pred domaćim navijačima protiv Udinesea u utakmici 20. kola talijanske Serie A, odigranoj u nedjelju na San Siru.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Gosti su poveli u 6. minuti kad je Danac Jens Stryger Larsen iskoristio loše istrčavanje milanskog vratara Gianluigija Donnarumme i pogodio nebranjenu mrežu.

Milan je u igru vratio Ante Rebić svojim prvim pogotkom u 48. minuti, a asistirao mu je Conti. Francuz Theo Hernandez donio je vodstvo Milanu u 72. minuti. U 85. minuti Kevin Lasagna je izjednačio na 2-2.

U trećoj minuti sučevog dodatka, u posljednjoj akciji na utakmici, Rebić je primio loptu na 20-ak metara, na rubu kaznenog prostora 'lažnjakom' prevario braniča Udinesea te sa 15-ak metara preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut za osmu ovosezonsku pobjedu Milana.

Milan se s 28 bodova privremeno probio na osmo mjesto, dok je Udinese sa24 boda ostao na 13. poziciji. Vodeći Juventus ima 48 bodova, dva više od Intera i tri više od Lazija.

Senzacionalni Budimir jednom od utakmica karijere razbio Valenciju za bijeg iz zone ispadanja

Rezultati by SofaScore

 

Više o