Nogomet
Nogomet

Ispovijest navodne žrtve Rakitićevog bivšeg suigrača: "Zaključao me u kupaonicu i gurnuo prste u vaginu“

Španjolski mediji otkrili su detalje slučaja seksualnog zlostavljanja za koje je optužen igrač Valencije Rafa Mir.

Rafa Mir (Foto:Afp)

Bivši suigrač Ivana Rakitića u Sevilli, Rafa Mir, optužen je za seksualno zlostavljanje 21-godišnjakinje, a španjolski mediji otkrili su detalje prijave koja je podnesena protiv njega. Mir je pušten poslije inicijalnog ispitivanja i branit će se sa slobode.

U izjavi koju su dale žrtva i još jedna 25-godišnjakinja, koja je za isti zločin optužila igračeva prijatelja Pabla Jaru, navode kako su Mira upoznale u jednom noćnom klubu u Valenciji u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Mir je navodno počeo zlostavljati djevojku već u vožnji taksijem kući dodirujući joj vaginu, čak je zamolio njezinu prijateljicu da zaustavi automobil kako bi ona i prijateljica mogle zamijeniti mjesta.

Izbacio je iz kuće polugolu 

Kad su došle u njegovu kuću, krenuo ju je agresivnije dodirivati.

"Zaključao ju je u kupaonicu kako ne bi mogla pobjeći, posjeo ju je na umivaonik i počeo gurati prste u njezinu vaginu bez da joj je skinuo suknju, tražila ga je da ju ostavi na miru jer je njezin otac bio na putu da ju pokupi“, piše u izjavi.

Navodna žrtva tvrdi kako je ignorirao njezin zahtjev, ali ona se na kraju uspjela osloboditi odgurnuvši ga te je napustila kupaonicu u šoku. Tad su ih Mir i njegov prijatelj navodno izbacili iz kuće polugole, a njihovu odjeću su bacili kroz balkon.

Nogometaš je odbacio sve optužbe i kaže kako ih je otpratio do vrata te je dodao kako će ostalo ispričati kad za to dođe vrijeme.

Olimpijka iz Pariza umrla nakon stravičnog napada: Dečko ju je polio benzinom i zapalio nakon svađe

Martinez potvrdio kako neće računati na iskusnog braniča do sljedeće godine

VIDEO Hrvatska izgubila od Portugala na startu Lige nacija!

Više o