Nogomet
Nogomet

Zanimljivo druženje s navijačima: Igrači Osijeka se napunili pozitivnom energijom uoči teškog euro-ispita

NK Osijek je za ovaj ponedjeljak organizirao događaj koji se pokazao kao pun pogodak.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige protiv CSKA Sofije, marketing Osijeka povukao je potez koji se pokazao kao pun pogodak.

U jednom osječkom trgovačkom centru organizirali su druženje s navijačima u sklopu kojeg su prvotimci prodavali ulaznice za nadolazeći revanš s Bugarima.

Danijel Lončar, Mato Miloš, Alen Grgić, Mihret Topčagić, Šime Gržan i Ivan Fiolić bili su na raspolaganju onim najmlađima kojih je bilo najviše. Zaigrali su nakratko i nogomet, šutiravši igračima svog kluba na gol.

"Ta silna količina pozitivne energije u zraku mogla se osjetiti na svakom koraku tijekom druženja koje je potrajalo i više od planiranih 60 minuta, a koje je poslužilo kao najbolja je injekcija samopouzdanja pred utakmicu značaja kakvog ima ova s CSKA. Bolja uvertira utakmici od ove nije se mogla ni poželjeti, pozitivna energija, lijepe želje i valovi podrške najbolji su impuls za momčad", poručili su iz NK Osijeka.

Bjelica nakon teške pobjede najavio CSKA: "Svima možemo zabiti dva pogotka, nije to nedostižno"

Podsjećamo, Osijek je u prvoj utakmici trećeg pretkola u Bugarskoj izgubio sa 4:2 s tim da su gubili i tri razlike te su poraz ublažili tek u sudačkoj nadokadi. Baš taj zgoditak Topčagića daje nadu svim pristašama Osijeka da u četvrtak u Gradskom vrtu mogu nadoknaditi zaostatak i plasirati se u play-off.

Igračima Nenada Bjelice trebat će podrška s tribina kako bi izveli veliki preokret u ovom dvomeču s CSKA i otišli korak dalje u svojim nastojanjima, na posljednju stepenicu prije ulaska u skupine Konferencijske lige...