Nogomet
Nogomet

Ibričić se oglasio nakon posljednjih napisa: "Čitam i ne vjerujem, ali evo da ponovim..."

Senijad Ibričić odlučio je reagirati na posljednje napise u medijima.

Senijad Ibričić (Foto:Vladimir Dugandzic/Cropix)

Glasno je odjeknula vijest da je Senijad Ibričić postao novi član slovenskog niželigaša Šmartna.

Mnogi su to protumačili kao njegov povratak nogometu, zbog čega se bivši BiH reprezentativac i član Hajduka odlučio javno oglasiti i razjasniti cijelu situaciju. Tvrdi da je profesionalnu nogometnu karijeru okončao prije dvije godine te da od toga dana nogomet isključio igra iz gušta i ljubavi.

"Čitam i ne vjerujem, ali evo još jednom da ponovim. Moja profesionalna karijera je završena prije dvije godine i od tog dana sam igrač amater, najčešće veteran i igram za svoju dušu iz ljubavi prema nogometu, pa tako i sada.

Dakle, nije ovo nikakav moj povratak, već nastavak druženja s dragim ljudima iz nogometa", objasnio je Ibričić u objavi na Instagramu.

Ibričić je posljednjih dana dospio u središte javnosti zbog mogućeg dolaska Edina Džeke u Hajduk, s kojim ga pak veže dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo:

"Kad si igrač, svaki prijelazni rok spominje se sto klubova i opcija. Iskreno, traje kontakt Džeke s Hajdukom. Ima prijateljski odnos s Nikolom Kalinićem. Jučer je direktor Fenerbahčea izjavio da je Džeko napadač broj jedan. Mislim da je to teško, ali kao njegov prijatelj i navijač Hajduka nadam se da bi se nešto moglo dogoditi.

Napravio sam sve što sam mogao. S moje strane sve je odrađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana", kazao je Ibričić tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru.

Grad tjera NK Zagreb u stečaj

Turski novinar tvrdi da je Mourinho otpisao osmoricu igrača: Jedno ime privlači pozornost navijača Hajduka

Evo koliko su Dani Olmo i društvo zaradili za osvajanje Eura

Senijad Ibričić (Foto: Instagram/Senijad Ibričić)