Nogomet
Nogomet

Hoće li dva rođaka zaigrati za Vatrene? Pred njima je blistava budućnost

Izbornik Zlatko Dalić za Ligu naciju je pozvao Luku Sučića te Petra Sučića.

Petar Sučić i Luka Sučić (Foto:Slavko Midzor/Pixsell)

Hrvatska večeras protiv Portugala u Lisabonu otvara novo izdanje Lige nacija, a to će biti dobra prilika za izbornika Zlatka Dalića da isproba novi sustav, ali i neka nova imena u kadru.

Nakon razočaravajućeg nastupa na Europskom prvenstvu ima promjena na popisu, neki igrači su se oprostili od repezentativnog dresa, a neki su zbog ozljeda morali preskočiti ovo okupljanje.

Puno se očekuje od Luke Sučića koji je ovog ljeta promijenio sredinu, preselio je iz RB Salzburga u Real Sociedada, a svakako je zanimljivo za istaknuti da se na popisu, i to prvi put, našao njegov rođak!

Radi se o Petru Sučiću, talentiranom veznjaku Dinama koji se sjajnim igrama našao na radaru europskih klubova, a već ovog ljeta u Maksimirsu 128 je sletjela bogata ponuda iz Italije. 

Como je nudio devet milijuna eura, na Maksimiru su podignuli letvicu i tražili najmanje deset na što novopečeni talijanski prvoligaš nije pristao. Ovako je Sučić ostao u Dinamu, te će imati sjajnu priliku kroz HNL i Ligu prvaka još više napredovati.

Kako god bilo, utakmica protiv Portugala ili tri dana kasnije protiv Poljske bit će odlična prilika da se isprobaju neka nova imena u kadru, a tko zna, možda na terenu ugledamo i dvojicu rođaka u kockastom dresu...

Utakmicu Hrvatske i Portugala možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr, i to već od 20 sati.

Martinez potvrdio kako neće računati na iskusnog braniča do sljedeće godine

Portugalska zvijezda se požalila uoči dvoboja protiv Vatrenih: "To je apsurdno. Baš smo danas saznali da..."

FOTO Oglasio se hajdukovac nakon odluke da više neće igrati za Hrvatsku: "Čast mi je..."