Nogomet
Nogomet

Kramarić promašio priliku za pobjedu, Matanović ušao za Eintracht

Andrej Kramarić promašio je najbolju priliku u remiju Heidenheima i Hoffenheima, Matanović ušao za Eintracht u 8. kolu Bundeslige.

Andrej Kramarić (Foto:Profimedia)

U posljednjem susretu osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Heidenheim i Hoffenheim su remizirali bez golova.

Za goste je cijeli susret odigrao hrvatski napadač Andrej Kramarić, a najbolju priliku je imao u 57. minuti kada je iz izgledne situacije pucao preko gola.

Heidenheim je sada deseti sa 10 bodova, dok je Hoffenheim na 15. poziciji s osam bodova.

U prvom nedjeljnom susretu Bayern je na gostovanju u Bochumu slavio sa 5-0 preuzevši vrh ljestvice Bundeslige. Bavarci su poveli u 16. minuti golom Michaela Olisea, a deset minuta kasnije na 2-0 je povećao Jamal Musiala. Harry Kane je nastavio golijadu u 58. minuti pogodivši za 3-0, a do kraja susreta golove su zabili i Leroy Sane (65), te Kingsley Koman (71). Za Bochum je cijeli susret igrao Jakov Medić.

Matanović ušao za Eintracht

Union Berlin i Eintracht Frankfurt su odigrali 1-1.

Gosti su poveli u 14. minuti golom Maria Gotzea, koji se upisao među strijelce u svojoj 300. bundesligaškoj utakmici. No, Gotze je daleko od rekorda. Na vrhu ljestvice igrača s najviše nastupa u elitnom razredu njemačkog nogometa je bivši branič Eintrachta Karl-Heinz Körbel sa 602 susreta.

Za Union Berlin je izjednačio Benedict Hollerbach u 66. minuti, a gosti su od 77. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Arthur Theate. Union je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2-1, ali je pogodak Tima Skarkea poništen zbog zaleđa.

Josip Juranović nije nastupio za domaći sastav zbog ozljede, dok je na suprotnoj strani od 65. minute igrao Igor Matanović.

Bayern vodi na ljestvici sa 20 bodova, koliko ima i Leipzig, ali uz slabiju razliku pogodaka. Bayer Leverkusen i Union Berlin imaju po 15 bodova. Bochum je zadnji s jednim bodom.

REZULTATI:

Bochum - Bayern Munchen 0-5 (Olise 16, Musiala 26, Kane 57, Sane 65, Coman 71)

Union Berlin - Eintracht 1-1 (Hollerbach 66 / Gotze 14)

Heidenheim - Hoffenheim 0-0

Tablica Bundeslige:

Standings provided by Sofascore

Više o