Nogomet
Nogomet

Skinuli najvećeg rivala u gostima, ali nije bilo euforije: Evo zašto se velika pobjeda Hajduka nije previše slavila u svlačionici

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu saznajte sve o utakmici Dinama i Hajduka u 1. kolu Supersport HNL-a.

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do druge epizode druge sezone, a ovaj tjedan na meniju su bili vječni derbi, Opus Arena i još mnoge druge aktualnosti iz 1. kola Supersport HNL-a.

A njih je ovaj vikend bilo mnogo. Jedna od najaktualnijih priča minulih dana povijesna je pobjeda Hajduka na Maksimiru u prvom kolu nove sezone. Ali iako su ispisali povijest, nogometaši Hajduka nisu se previše veselili, svjesni su da je pred njima dug put.

Što se događalo u svlačionici podno južne maksimirske tribine, ispričao je Igor Ćurković.

"Prvi put od 2015. godine Hajduk i Dinamo su otvorili prvenstvo. Kako se proslavila ta pobjeda?" započela je Valentina.

"Nije bilo pretjeranog slavlja, malo se otpjevalo što se imalo otpjevati s južnom tribinom. U svlačionici se malo proslavilo, ali fokus je ostao, ipak je tek početak sezone. Ona zadnja pobjeda, kad su Sahiti i Livaja zabili, puno se burnije proslavila djelomično zato što je tad sezona bila već malo odmakla. Ovo je brzo i relativno mirno prošlo, takve su bile i izjave igrača. Nema tuluma i derneka, nego smo spremni za sljedeće kolo. Slijede Rijeka i Osijek pa Europa, tako da nije bilo neko veliko slavlje", otkrio je Ćurka.

Sve o toj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 1. kola nove sezone Supersport HNL-a gledajte u drugoj epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu svaki ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.