Nogomet
Nogomet

Hajduk ima jedan ozbiljan problem koji se pojavljuje već nekoliko utakmica zaredom

Hajduk je uspio osvojiti sva tri boda protiv Varaždina, ali je opet visio.

I protiv Varaždina u sklopu 12. kola HNL-a u Hajdukovoj igri negdje oko 60. minute nastupio je pad. Bilo je to razdoblje potpune dominacije Varaždinaca, došli su do pogotka za izjednačenje, a mogli i do potpunog preokreta.

U konačnici, gosti iz baroknog grada ne samo da nisu uspjeli preokrenuti nego su ostali i bez jednog boda, nakon što je 99. minuti Chidozie Awaziem pogodio za delirij na Poljudu.

"Trener Varaždina napravi trostruku zamjenu na poluvremenu i odmah tamo u 46. minuti se vidjelo da počinju kontrolirati. Jedno 15 ljudi oko mene je pričalo 'ajme, opet Šibenik' ", prepričao je Igor Ćurković.

"Što više potenciraš da je glava problem, glava će biti problem"

"Rekao je Karoglan da su u lošem psihološkom stanju. Osijek je ovaj tjedan predstavio psihologa. Ima li Hajduk nekoga tko radi s njima ako je već ta glava problem", kazala je Valentina Miletić na što se ubacio Ivan Ljubić:

"Što više potenciraš da je glava problem, glava će biti problem. Tu isto treba malo prikočiti."

"Prvo poluvrijeme je bilo stvarno top, ne možeš ništa prigovoriti. Vodili su, imali puno opasnih dolazaka u zadnju trećinu u kojoj, doduše, nisu svaki put donosili najispravniju odluku", zaključio je Igor Ćurković.

Cijela 12. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu