Nogomet
Nogomet

Hajduk pustio u prodaju ulaznice za prvu europsku utakmicu, skuplje su nego prošle sezone za PAOK

Nogometaši Hajduka započet će europsku avanturu 25. srpnja domaćim susretom protiv HB Torshavna.

Hajdukovi navijači (Foto:Nikola Vilić/Cropix)

Drugim pretkolom Konferencijske lige, nogometaši Hajduka započet će novu natjecateljsku sezonu. Prvi susret igrat će na Poljudu, gdje će ugostiti HB Torshavn s Farskih Otoka.

Protivnik nije atraktivan, ali ljeto je, a Hajduk je uvijek hit, tako da se očekuje dobro popunjen stadion. Nadaju se u klubu da zainteresirane neće odvratiti niti po mnogima ponešto viša cijena ulaznica nego što su očekivali.

Skuplje nego za PAOK

Tako će ulaznice u pretprodaji, koja je samo za članove koštati 40 eura za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, 20 za sjevernu i 15 za jug, dok je premium zapad 60 eura. Dječje ulaznice za iste tribine su dvostruko jeftinije.

Mnogi su iznenađeni time što su cijene nešto veće nego za posljednji europski susret na Poljudu, u prošlosezonskom trećem pretkolu, kad je Hajduk ugostio grčki PAOK. Tada je zapad koštao 30, istok 20, a sjever 15 eura.

Porast cijena bio je očekivan

No, kako su poskupile pretplate, i to u svim klubovima, tako je bilo za očekivati da će se nešto slično dogoditi i s redovnim ulaznicama. Možda su se samo neki nadali da to neće odmah biti slučaj kod imenom ne baš atraktivnog protivnika.

O cijeni ćemo moći tek kad vidimo popunjenost. Ako se stadion rasproda ili bude većinom ispunjen, cijena je očito opravdana.

Edin Džeko kratkom izjavom dao veliki naputak o tome gdje će igrati iduće sezone

Australski hokejaš amputirao dio prsta kako bi nastupio na Olimpijskim igrama

Osijek u generalci poražen protiv slovačkog prvoligaša, a štetu je nanijelo poznato lice