Nogomet
Nogomet

Guardiola ljutito uzvratio na glasine da Haaland prelazi u Real

Menadžer Manchester Cityja poziva Kraljevski klub da poduzme iskrene mjere ako želi norveškog napadača…

Pep Guardiola i Erling Haaland (Foto:Afp)

Pep Guardiola ne vjeruje da se Erling Haaland loše osjeća u Manchester Cityju, a niti da ima namjeru otići. Jasno je to rekao prije nekoliko dana, u očitom ironičnom tonu, a jučer je to ponovio na malo gnjevniji način.

Dinamo dovodi pojačanje: Čuvao Mbappea, a sad besplatno stiže u Maksimir?

Prema Guardiolinom mišljenju, norveški napadač će i dalje biti odjeven u svijetloplave boje unatoč primamljivim zvukovima sirena koje dolaze iz Madrida.

Prošlog su se tjedna razmahale glasine da se 23-godišnji napadač ne osjeća dobro u Manchester Cityju te da je na radaru Real Madrida. O tome su pisali i španjolski i engleski mediji.

Guardiola poslao poruku Madriđanima

Guardiola je odrješit: onaj tko želi Haalanda, neka pošalje ponudu.

"Mislite li da će se to dogoditi svaki put kada postoji neki problem u ekipi, kada neki novinar nešto napiše ili kada nešto osvane na društvenim mrežama? Hoće li se dogoditi svaki put kada se prošire glasine da produljuje ugovor? Ne“, rezolutan je Guardiola.

Đoković i Nadal također nisu mogli odoljeti saudijskim milijunima, prihvatili su poziv za spektakl!

"To će se dogoditi kada Haaland obnovi ili ne obnovi ugovor s Manchester Cityjem, kada klub odluči treba li mu produljiti ugovor ili kada dobijemo potencijalnu ponudu za njega. Ako netko želi Erlinga, lako je. Nazovite klub i pitajte. To je ono što radimo kada postoji netko koga želimo. Nije ništa previše komplicirano”, zaključio je Guardiola.