Nogomet
Nogomet

GOLmanija dobila pobjednike: Pogledajte tko su bili najbolji prognozeri Eura

Završetkom Eura u Francuskoj stigli smo do kraja još jedne GOLmanije.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mjesec dana trajao je Euro, a još duže GOLmanija, igra prognoziranja rezultata i ukupnog pobjednika EP-a u Francuskoj. U samoj završnici bilo je dramatično, a finalna utakmica odlučila je pobjednike.

Da će u finalu igrati domaćin Francuska i Portugal prognoziralo je tek 2% igrača GOLmanije, dok je najviše prognoziralo finale između Španjolske i Francuske te Hrvatske i Francuske. Što se tiče prvaka Europe, optimistično ste na tron najviše stavljali Hrvatsku, u čak 28% prognoza. Drugi favorit je bila Francuska, a Portugal je na tronu vidjelo manje od 2% igrača.

Nakon što smo saznali tko će igrati u finalu, prognozirali ste rezultate koji su više u prilog išli Francuzima. 63% vas je smatralo da će u 90 minuta Francuska slaviti, 18% vas je prognoziralo pobjedu Portugala, a 19% da će rezultat biti neriješen. Točan rezultat regularnog dijela je pogodilo samo 4% naših nogometnih eksperata.

Nakon odigranog finala dobili i ukupne pobjednike GOLmanije, naše nogometne stručnjake koji su tijekom cijelog prvenstva pokazali najviše znanja. U prognozi konačnog ishoda Augustin Bašić je za samo bod bio ispred Antonija Strunje, dok je u prognozama rezultata prvo mjesto odnio Sergej Filipović koji je drugoplasiranog Marija Novaka pretekao za svega dva boda.

Čestitamo svima na odličnim prognozama, a posebno našim pobjednicima Sergeju i Augustinu koji su pokazali najviše znanja u prognoziranju!

Prognoziranje ishoda EURA:

1. Augustin Bašić: 73 boda
2. Antonio Strunje: 72 boda
3. Nikola Cvejic: 71 bod
4. Jusuf Jakubović: 68,5 bodova
5. Goran Marusic: 68,5 bodova

Prognoziranje rezultata utakmica:

1. Sergej Filipović: 348 bodova
2. Marija Novak: 346 bodova
3. Josip Jakšić: 345 bodova
4. Šime Marušić: 336 bodova
5. Ivan Petrovic: 336 bodova

 

Više o