Nogomet
Nogomet

Branič Cityja godinama varao suprugu, ona poručila: "Možda mu oprostim ako mi da 18 milijuna..."

Zvijezda Manchester Cityja Kyle Walker našao se u središtu skandala kada su engleski mediji saznali da je godina varao svoju suprugu.

Kyle Walker i Annie Kilner (Foto:Profimedia)

Supruga braniča Manchester Cityja Kylea Walkera, Annie Kilner navodno je spremna pružiti još jednu šansu njihovom problematičnom braku samo ako dobije nevjerojatnih 15 milijuna funti, tvrdi Daily Mail.

32-godišnja Annie traži otprilike polovicu bogatstva od 27 milijuna funti, koliko vrijedi nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije, nakon što je Walker u tajnosti dobio dvoje djece s influensericom Lauryn Goodman.

Annie i Kyle imaju četvero zajedničke djece i već godinu dana pokušavaju spasiti narušeni odnos. Sada se priča kako je Annie zatražila preliminarni pravni savjet uoči mogućeg razvoda, koji bi joj mogao donijeti polovicu bogatstva svog supruga, koji zarađuje 150.000 funti tjedno.

 

Walker, koji je igrao za Manchester City u subotnjem remiju 1-1 s Newcastleom, navodno je spreman dati Annie novac kako bi ona i njihova djeca imali financijsku sigurnost.

Crnogorac ugrizao suparnika za vrat pa saznao svoju sudbinu: Savez mu odredio veliku kaznu

Novi trener Ajaxa očaran Šutalom: "Dokazao se kao branič na talijanski način, jako sam zadovoljan"

Nogometni klubovi iz BiH objavili jezive fotografije groznih poplava: Scene su apokaliptične