Nogomet
Nogomet

Filip Krovinović s priprema Hajduka: "Ambicije su uvijek iste, a svake godine smo sve pametniji"

Hajduk se na pripremama nalazi na Bledu, a pred kamere Dnevnika Nove TV stao je Filip Krovinović.

Nogometaši Hajduka odigrali su ozbiljnu pripremnu utakmicu protiv ukrajinskog Šahtara, koja je završila rezultatom 1:1.

U njoj nije nastupio Filip Krovinović, radi lakše ozljede koju je doživio na treningu, ali stao je pred kamere Dnevnika Nove TV, otkrivši kako će već sutra biti u pogonu.

Prokomentirao je odabir protivnika za drugu pripremnu utakmicu na Bledu.

"Ozbiljan suparnik, ali ozbiljni smo i mi. Pripremamo se, ali ove utakmice neće donijeti ništa. Donijeti će to igra i utakmice u prvenstvu, to je nešto potpuno drugo. Na nama je da radimo i nastavimo kako je sada", rekao je Krovinović.

Gennaro Gattuso utakmice vodi vrlo energično, a takav je i na treninzima.

"Prihvatimo smo ga, on je prihvatio nas. Sve je super, cijeli stručni stožer je jako pristupačan što je nama super i tako treba biti", uz osmijeh je potvrdio Krovinović.

Naravno, nije se moglo izbjeći pitanje o eventualnim pojačanjima, Edinu Džeki i Ivanu Rakitiću.

"Nije do mene da odgovaram na takva pitanja. Sigurno to golica maštu, ali ti svi mediji napisi i rezultati u prijateljskim utakmicama nam neće ništa donijeti. Sve su to izazovi koji će nas pripremiti za budućnost", nije niti tu bio spremam previše govoriti.

No, potvrdio je kako Hajduk nema izbora nego i u novoj sezoni krenuti po najviše ciljeve. To su naravni domaći trofeji, ali i toliko željena europska jesen.

"Ambicije su uvijek iste, želimo sve najbolje i na nama je da dajemo sve od sebe. Iz kola u kolu bez ikakve euforije. Naučili smo, svake smo godine sve pametniji", zaključio je na kraju.