Nogomet
Nogomet

Evo u što se mora uložiti lova koju je HNL klubovima donio Dinamov plasman u Ligu prvaka

Gledatelje podcasta Utakmicu po utakmicu zanimalo je što će biti s UEFA-inom lovom koju je osigurao Dinamov plasman u Ligu prvaka.

Dinamo je plasmanom u Ligu prvaka osigurao po milijun eura svakom klubu iz Supersport HNL-a, a gledatelji podcasta Utakmicu po utakmicu željeli su znati što je ta UEFA ina nakndada.

"Ta sredstva se ne mogu trošiti nenamjenski, moraš ih iskoristiti za razvoj akademije i mlađih kategorija“, započeo je Ljubo.

"Sigurno ne postoji neka rupa u koju će upasti naši logističari. Ta nenamjenska sredstva uglavnom završe namjenski“, nasmijao se Ćurković.

"Da Bog da ti milijuni budu uloženi u glavne terene, pomoćne terene, neke 'nadstrešnice' za utakmice mlađih kategorija…“, predložio je.

"Moraju se uložiti u razvoj programa rada s mlađim kategorijama i programe povezivanja s lokalnom zajednicom. HNS odlučuje što spada u te kategorije“, podvukao je Ljubić.

Više o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz 5. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu: