Nogomet
Nogomet

Engleski mediji: "Najbolji rasplet bio bi da završimo u skupini sa Srbijom, najgori s Hrvatskom"

Bude li Hrvatska morala u dodatne kvalifikacije, ovaj rasplet bi se mogao dogoditi.

Engleska slavi pobjedu (Foto:Afp)

Nogometna reprezentacija Engleske već je osigurala plasman na Europsko prvenstvo pa se sad tamošnja javnost već počela pitati pitanje koje si postavlja već desetljećima – "vraća li se doma?".

Prepotentni engleski mediji već ispituju moguće scenarije koji bi im se mogli dogoditi pa su tako na SkySportsu pokušali pronaći idealnu i skupinu smrti za Tri lava. Ždrijeb će se održati 2. prosinca, a kako još nisu egzaktno definirane jakosne skupine, još bi se puno toga moglo promijeniti.

Maksimir ovo ne pamti dugo vremena, a policija je objavila važne informacije za navijače

"Pogledajmo mogući ždrijeb za Englesku za Euro, iako još nije sve riješeno. Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom“, komentirali su na SkySportsu ističući Srbiju kao najlakšeg mogućeg suparnika u ždrijebu.

"S druge strane pak, najteži ždrijeb bi nam bio da dobijemo Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku“, podvukli su.

Izborio plasman na Euro u Njemačku pa šokirao: Dao je otkaz!

Hrvatska je trenutačno u trećoj jakosnoj skupini za ždrijeb Eura, ali večeras ga mora potvrditi pobjedom protiv Armenije. U slučaju nekog drugog raspleta, odnosno budu li Vatreni morali kroz dodatne kvalifikacije, mogli bi završiti u četvrtoj jakosnoj skupini i u tom slučaju mogu dobiti Engleze.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.