Nogomet
Nogomet

Nova zvijezda Reala oženila se odmah nakon 18. rođendana: Razlog je poznata manekenka

Endrick nije mogao čekati, odmah ju je oženio.

Gabriely Miranda Foto: Instagram

Galerija

Pomalo u nevjerici u španjolskoj je javnosti, ali i onoj brazilskoj, dočekana vijest o mladoj zvijezdi Reala – Endricku. Brazilac je u srpnju napunio 18 godina, a jučer svijetu objavio da se oženio.

Brazilac očito nije mogao čekati da oženi tri godine stariju poznatu manekenku Gabrielu Mirandu, koja ima više od milijun pratitelja na Instagramu.

Kraljevski klub zakapario je tada još 16-godišnjeg napadača Palmeirasa već u prosincu 2022. i platio ga 37 milijuna eura, a sa svim bonusima mogao bi ga stajati šezdesetak milijuna.

''Matej 19:6 - Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Stoga ono što je Bog sastavio nitko ne može razdvojiti'', napisao je zvjezdani brazilski par u zajedničkoj objavi uz dodatak:

''Napokon smo oženjeni.''

Uskoro možemo očekivati i da će Realov tinejdžer postati otac. Svoju je želju nedavno objavio u jednom intervjuu.

''Rekao sam mami i tati da želim postati otac dok sam mlad, gledati svoju djecu kako rastu i s njima imati čvrstu vezu. Gaby još mora pristati.''

Jedno je sigurno, Endrick neće pasti na testu noćnog života Madrida. Obiteljsko okruženje obično nogometašima daje stabilnost izvan terena, no pred mladim je napadačem tek cijela karijera.

 

Više o