Nogomet
Nogomet

Emotivna ispovijest: Dvije godine je bio u kolicima, a danas igra u Barceloni

Napadač Barcelone je imao teško odrastanje.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što se ozlijedio Luis Suarez Barcelona je od vodstva Primere dobila dozvolu da dovode igrača iz španjolske lige izvan prijelaznog roka.

Čelnici katalonskog klub krenuli su u potragu po španjolskim klubovima, navodno je u užim kombinacijama bio i hrvatski reprezentativac Ante Budimir, ali Katalonci su doveli Martina Braithwaitea za deset milijuna eura Legansea.

Stipe Miočić objavio sliku s ultrazvuka: "Moj sin već ima borilačke šape"

Brojni navijači Barcelone nisu najbolje prihvatili taj transfer, a i mnogi stručnjaci su uvjereni kako on nije napadač za Barcelonu koja svake godine želi nove trofeje.

Braithwaite na bljeskove pokaže dobru igru, ali nije napadač koji garantira preko 20 golova u sezoni, a takvog Barca hitno treba.

Danski reprezentativac dao je emotivni intervju za CNN i otkrio da je u mladosti dvije godine proveo u kolicima. Imao je problema s razvojem kukova od pete do sedme godine života.

Mandžukić je preko noći postao svjetski hit, ovo su najbolje reakcije na njegovu humanu gestu

"Nemam puno sjećanja na to i nekako sam sve potisnuo jer je to bilo jako tužno razdoblje mog života. Gledao sam drugu djecu kako trče, igraju se i smiju, a ja nisam mogao ni hodati. To je baš bio težak period za mene i sjećam se da me je bilo sramota što sam drugačiji od druge djece", rekao je napadač Barce.