Nogomet
Nogomet

Eden Hazard potvrdio navijačima Chelseaja da odlazi iz kluba na kraju sezone!

Eden Hazard potvrdio je navijačima da ne ostaje u Chelseaju nakon ove sezone.

Eden Hazard (Screenshot)

Sudbina Edena Hazarda na kraju ove sezone jedna je od top-tema na Otoku, ali i u ostatku svijeta kada je nogomet u pitanju. Ostaje li u Chelseaju i nakon ove sezone, pitanje je koje muči većinu navijača londonskog kluba, koji će sigurno ostati razočarani nakon što pogledaju ovaj video.

Vozeći se londonskim ulicama, mladići koji su snimili i objavili video sigurno nisu ni slutili da će na semaforu stati pored glavne zvijezde Chelseaja. Hazard je bio u automobilu do njihova, pa je jedino logično bilo pitati ga za njegovu sudbinu u klubu.

"Ostaješ u Chelseaju?" pitao je jedan od putnika.

Belgijski reprezentativac nije ništa odgovorio, već je samo negativno prodrmao glavom, nabacio osmijeh i krenuo dalje.

Podsjetimo, Real Madrid spominje se kao najizglednija destinacija Belgijanca, a to i ne čudi nakon sezone u kojoj Kraljevski klub nije osvojio nijednu titulu, štoviše ostao je bez izgleda da ju osvoji još u ožujku.

Trener Zinedine Zidane već je najavio velike promjene u momčad ususret idućoj sezoni, a jedna od njih trebao biti biti Eden Hazard. Belgijanac je dvjema asistencijama pogurao Chelsea prema Ligi prvaka iduće sezone, zahvaljujući kiksovima Arsenala i Manchester Uniteda.

Chelseaju je donio dvije Premierlige, FA i Carabao Cup te Europsku ligu. Mirna srca može napustiti klub u kojem se profilirao u jednog od najboljeg igrača svijeta.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.