Nogomet
Nogomet

Nezadovoljna zvijezda napušta Juve: Cijena viša od 100 mil. eura, dva velikana stoje u redu

Paulo Dybala mogao bi napustiti Juventus u predstojećem ljetnom prijelaznom roku…

Mario Mandzukić, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo i Emre Can (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Unatoč neuspjehu u Ligi prvaka, koja je bila glavni cilj Juventusa ove sezone, u ovom trenutku čini se da će Massimiliano Allegri ostati na klupi Stare dame.

To je loša vijest za Paula Dybalu, za 25-godišnjeg Argentinca koji teško dolazi do izražaja otkako je Cristiano Ronaldo prošlog ljeta stigao u Juventus.

Calciomercato piše kako je lako moguće da Dybala zatraži transfer u predstojećem ljetnom prijelaznom roku. No Juventus će ga pustiti samo u slučaju da dobije adekvatnu ponudu. Spekulira se da Juve i dalje traži preko 100 milijuna eura za Dybalu.

Dybala na meti Man Uniteda i Bayerna

Iako Dybala ne blista i teško se sjetiti kada je odigrao zapaženiju ulogu u nekoj velikoj utakmici, navodno ne manjka zainteresiranih. Prema pisanju Calciomercata, prvi u redu stoje Manchester United i Bayern, koji su navodno pokrenuli preliminarne pregovore s igračevim zastupnicima.

Engleski klub priprema remont i priprema se za život bez Paula Pogbe, a Dybala bi trebao dobiti centralnu ulogu u toj novoj momčadi.

Bayern je navodno također živo zainteresiran. Njemački klub priprema rekonstrukciji momčad, želi se riješiti Jamesa Rodrigueza i traži adekvatnu zamjenu.

Kako su Arjen Robben i Franck Ribery na odlasku, Bayern pokušava pronaći nove zvijezde koje će ga pokušati vratiti na vrh Europe. Bavarci navodno upravo oko Dybale namjeravaju izgraditi novu šampionsku momčad.