Nogomet
Nogomet

Drama u Madridu, Real TV vrišti i zaziva Superligu: "Užasno je što nam rade"

Na službenoj televizijskoj postaji Real Madrid nisu birali riječi nakon poraza Kraljevskog kluba u derbiju s Atleticom u Kupu kralja.

Vinicius u prodoru (Foto:Afp)

Analitičari i komentatori RMTV-a, službene televizijske postaje Real Madrida, rigaju vatru nakon sinoćnjeg El Madrilena. Atleticio je u produžetku pobijedio Real s 4:2 u osmini finala Kupa kralja.

VIDEO Ani Mariji Marković ispunila se želja: Najljepša hrvatska nogometašica upoznala Ronalda

Taj je poraz očito teško pao "planetu Realu". Tijekom prijenosa Realovi komentatori bili su vrlo kritični prema glavnom sucu Guillermu Cuadreu Fernandezu, Atleticovu načinu igranja i neprijateljskom okruženju na Metropolitanu, posebice protiv Viniciusa, a kritizirali su i model Kupa kralja.

"To je natjecanje trećeg svijeta", rekao je Jesus Alcaide. Požalio se što igrači Atletica nisu dobili žuti karton nakon što su napravili devet prekršaja u prvom poluvremenu.

Real Madrid TV riga vatru na suce

Komentatori i analitičari Realove postaje žalili su se na suđenje i nazvali ga pristranim. Na kraju utakmice, kada je bilo jasno da Atletico ide dalje, vrištali su da je to bila zamka za Realove igrače i tražili da se odmah osnuje Superliga.

"De Paula je trebalo isključiti, a to kako su udarali Brahima i Viniciusa nedopustivo je. A nisu odigrali niti jednu ponovljenu", požalili su se na televizijskoj postaji Kraljevskog kluba.

Perišić za Hajduk kao Prosinečki za Dinamo i cijeli HNL: Veliki motiv i za Modre!

"To je bilo sramotno. Sjetimo se da je sudac Cuadra Fernandez za Atletico ono što je Clos Gomez za Barcelonu. S njim Barca nikada nije izgubila, a on je čovjek zadužen za VAR. Suđenje je bilo nepodnošljivo. Legalizirali su lov na igrače Reala. Sudac je dosudio 20 prekršaja za Real, a bilo ih je mnogo više. De Paulu je oprošten crveni karton", rekao je Jesus Alcaide, koji je također posumnjao u Bellinghamovo zaleđe prilikom poništenoga gola Realu.

"Ovo je nepodnošljivo"

"Nemoguće je da Cuadra Fernandez dosudi nešto u korist Reala. Moramo nastaviti igrati, ali ovo je nepodnošljivo. To što se događa u Španjolskoj je nevjerojatno, užasno", grmio je Realov analitičar.

"Ovo je najgora stvar za nogomet. Uvijek ide protiv Real Madrida. Moramo se boriti protiv ovoga u svakoj utakmici. Svašta se može dogoditi u Španjolskoj. Katastrofalno. Vidjeli smo niz pristranih sudačkih odluka", zaključili su komentatori Realove postaje, a ostatak se Španjolske snebiva i naziva to nevjerojatnom licemjernošću jer svi koji ne navijaju za Real smatraju Kraljevski klub oduvijek privilegiranim kod sudaca i vlasti.