Nogomet
Nogomet

Dominik Livaković iznenadio priznanjem: Dobio je samo jednu pravu ponudu

Svjetski mediji povezivali su ga s brojnim klubovima, od Engleske i Španjolske pa do Turske i Njemačke, no odlučio je da neće ići, barem do ljeta.

Dominik Livaković Foto: Afp

Galerija

Za Dominika Livakovića čuo je cijeli svijet na Svjetskom prvenstvu u Katru. Livaković je vrhunski branio, uništio je na penalima Japan i Brazil, a odličan je bio i u grupi.

Livaković je bio prava senzacija za mnoge svjetske medije, a za dlaku mu je pobjegla i nagrada za najboljeg golmana turnira, ona je otišla Martinezu u Argentinu.

Nakon Katra očekivalo se da bi Livaković mogao napustiti Dinamo i ostvariti transfer karijere, a sada je otkrio kako je na Maksimir stigla samo jedna prava ponuda.

Svjetski mediji povezivali su ga s brojnim klubovima, od Engleske i Španjolske pa do Turske i Njemačke, no odlučio je da neće ići, barem do ljeta.

''Iskreno, više su se brinuli mediji oko toga nego ja. Zadovoljan sam i sretan u Dinamu. Drago mi je što iza sebe imam sjajno Svjetsko prvenstvo kao i cijela naša reprezentacija. Mislim kako sam i dalje mlad za jednog golmana i kako tek sad ulazim u najbolje godine tako da ćemo vidjeti što mi donosi budućnost. Što se tiče ponuda ove zime, dobio sam jednu konkretnu ponudu'', rekao je golman Vatrenih za 24sata pa komentirao pitanje odlazi li na ljeto možda.

''Sigurno da je ljetni prijelazni rok aktivniji za igrače i klubove, a pogotovo za nas vratare. Trenutno sam koncentriran samo na obranu naslova prvaka i još jedan lov na duplu krunu. Na ljeto ćemo vidjeti što će biti'', dodao je popularni Livi.