Nogomet
Nogomet

Dok se igrači Rijeke istežu, netko priča kako bi igrača Hajduka netko mogao ''nalampati''

Još bi jedna snimka mogla uzbuditi navijačke strasti ovih dana.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što su dvije objavljene snimke Marka Livaje na kojima pjeva podrugljivu navijačku pjesmu o Dinamu u medijima posve zasjenile nedjeljni derbi poslije kojeg se sve dogodilo, pojavila se još jedna snimka koja je uzbudila navijačke strasti.

Ovaj put snimka nema veze s derbijem ni Dinamom, već s Rijekom. Na društvenim mrežama je počela kružiti snimka koju je na svom Storyju objavio sam klub, a na kojoj su tagirana dva nogometaša Rijeke, Albanac Lindon Selahi i Slovenac Adam Gnezda-Čerin, koji se rastežu na treningu.

Netko u pozadini, dakle ne radi se o dvojici spomenutih nogometaša, komentira Hajdukova igrača Filipa Krovinovića. Ista osoba komentira kako bi ga netko u Zagrebu, budući da je Krovinović rođen u Zagrebu, gdje je i živio iako su njegovi iz Petrinje, mogao ''nalampati''.

Nakon toga druga osoba počinje govoriti ''kako bi volio'' i tu se snimka tj. priča prekida. Nije poznato tko su osobe koje se mogu čuti na snimci, imaju li veze s klubom, a ako su slučajno igrači, to vjerojatno opet ne bi bilo dobro za riječki klub s obzirom na sve što se oko snimki događalo posljednjih dana.

Spornu snimku pogledajte ovdje.