Nogomet
Nogomet

Đalović nakon povijesne sramote: "Noćna mora, Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom"

Nakon najtežeg europskog poraza u povijesti Rijeke na gostovanju u Ljubljani, Radomir Đalović obratio se medijima.

Radomir Đalović (Foto:Profimedia)

Rijeka je izbačena iz Europe nakon krajnje sramotnog 5-0 poraza od strane Olimpije. U utakmici sezone za Riječane, gubili su unutar treće minute, 4-0 na poluvremenu, a kada se stvari nisu mogle pogoršati na terenu, uspjele su na tribinama.

Trener ekipe s Rujevice Radomir Đalović obratio se medijima i pokušao objasniti neobjašnjivo:

“Noćna mora. Ispričavam se svima kojima Rijeka nešto znači. Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom. Obrana koja u prvenstvu nije dobila, primila je gol u drugoj minuti. Nitko od igrača ne može vjerovati što im se dogodilo."

"Što sam rekao na poluvremenu? Da pokažu da su muškarci, da napravi faul! Nekima glave nisu tu. Franjo Ivanović je odigrao posljednju utakmicu, riskirao je transfer i karijeru. Želio je, ali u glavi nije bilo tu”

“Dinamo? Ako igrači sami ne mogu naći motiv i pokazati da je ovo bio košmar… Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti.”

Na temu pojačanja, Đalović je priznao kako ima želje za aktivnosti Rijeke u ostatku prijelaznog roka:

“Možda nam nedostaje jedan karakterniji igrač, koji može sve držati na okupu. Od napadača sada imamo samo Andrića, kojem još treba vremena. To nije poraz sportske politike. Dogodio se Obregon, a nije se znalo da će Ivanović otići. Ali uvjeren sam da će klub naći drugog napadača.” zaključio je Đalović.

VIDEO Armada u Ljubljani zazivala smrt Marka Livaje pred tisućama Slovenaca

Hajdukov ''krvnik'' zamalo kreirao senzaciju, ali Armenci ipak idu u Konferencijsku ligu

Bivši najbolji strijelac HNL-a vraća se u Hrvatsku! Evo gdje nastavlja karijeru