Nogomet
Nogomet

Treba li Dinamo iskrcati pet milijuna eura Ludogorcu? "Dobar igrač, ali ja ne bih dao toliko novca"

Na meti Dinama (bio) je Bernard Tekpetey iz bugarskog Ludogorca.

U finišu prijelaznog roka za hrvatske klubove, kad je u pitanju dovođenje igrača, Dinamo se povezivao s Bernardom Tekpeteyem, krilnim napadačem bugarskog Ludogorca.

Taj igrač, ali i sve ono što ovih dana rade Modri, jedna je od tema najnovijeg izdanja podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Emreli odlazi u Konyaspor, zanimljiva odluka da se baš sad ide u Tursku. Štefulj ide u Celje, a vidio sam i da Stefan Milić ide nekamo na posudbu pa sam se sjetio da je on još uvijek igrač Dinama. Brkljača, Gurlica i Tomek idu na posudbu u Dubravu", izrecitirao je Mateo Pukšar.

"Spominjao se dolazak Bernarda Tekpeteya iz Ludogorca za iznos od pet-šest milijuna eura, što bi bio možda i novi rekordni ulazni transfer", kazala je Valentina Miletić.

"Ja bih taj transfer Marka Roga uzeo sa zrnom soli. Poznavajući sve dionike tog transfera, nisam siguran da je ta cifra u pitanju", oprezan je bio Pukšar.

"Bernard Tekpetey zabio je Dinamu u prvoj utakmici. Dobar je igrač, ali tako nam je i Emreli djelovao kad je igrao protiv Dinama u dresu Legije pa na kraju nije bilo dobro. To su ogromni izdaci, moraš dati pet milijuna eura samo za odštetu, njemu oko 700-800 tisuća eura godišnje plaće, to su veliki rizici, a ne znam da ti baš može donijeti takvu prevagu", nije se dao smesti Pukšar, a onda je Vlado Boban podsjetio:

"Franck Guela, sjećam se tog videa, mislili smo da dolazi George Weah. Ali došao je onda i to nije bilo to. Ludogorec je ozbiljna ekipa, igraju konkurentan nogomet, ali ne bih ja dao toliko novca."

Cijela 23. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu