Nogomet
Nogomet

Dinamo minimalno slavio nad Poletom: Tri zaboravljena dinamovca ponovno nastupila

Dinamo je u prijateljskom ogledu s NK Poletom slavio minimalnom pobjedom, a jedini pogodak na susretu postigao je Sandro Kulenović

Polet - Dinamo (Foto:Zeljko Hajdinjak)

Dinamo je reprezentativnu stanku odlučio iskoristiti za mini-pripreme sa igračima koji nisu na reprezentativnim dužnostima. U sklopu priprema Dinamo je odigrao prijateljsku utakmicu s Poletom iz Svetog Martina.

Zagrebački sastav je slavio 1:0 pogotkom Sandra Kulenovića, ali mnogi igrači na periferiji prve momčadi nisu iskoristili svoje prilike za nametnuti se u sastav Nenada Bjelice za nadolazeće utakmice.

Nakon dva mjeseca, na terene se vratio Mauro Perković koji je odigrao solidnu partiju. Međutim, na kraju prvog dijela se požalio na bol u gležnju te je morao napustiti igru.

Ponovno su u akciji bili i Sadegh Moharrami te Dino Perić, obojica su mjesecima izbivali radi ozljeda, a obojica su dobili po jedno poluvrijeme.

Bjelica je na poluvremenu zamijenio cijeli sastav izuzev vratara Ivana Filipovića što je značilo da jedini koji nije zaigrao je bio ukrajinski vratar Ivan Zaverukha.

Novi milijunski transfer iz Kustošije? Najveći klub na svijetu zainteresiran za stopera hrvatskog trećeligaša

Sportske ikone odale počast Nadalu, oglasio se i Federer: "Hvala ti na nezaboravnim uspomenama"

Presuda o transferima zadala veliki udarac FIFA-i, klubovi poručuju: "Nema razloga za paniku"

 

Više o