Nogomet
Nogomet

Dinamo se oglasio nakon šokantnog poraza i poslao poruku Sergeju Jakiroviću

Sergej Jakirović nije bio posve siguran da će ostati na klupi Dinama.

Sergej Jakirović (Foto:Goran Mehkek/Cropix)

Nakon šokantnog poraza kod Ballkanija (2:0) u Konferencijskoj ligi Dinamo se oglasio i stao na kraj nagađanjima hoće li trener Sergej Jakirović otići s klupe.

Dosta se upitnika pojavilo nakon press-konferencije na kojoj je Jakirović praktički ponudio ostavku na mjesto trenera, no vrlo se brzo ispostavilo da ima podršku uprave i svlačionice.

Modri su izrazili maksimalnu podršku treneru i njegovu stožeru te su poručili kako vjeruju da će vratiti momčad na pobjedničke staze. Za to će imati priliku u nedjelju, kada Istra 1961 stiže na Maksimir u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a.

Licemjeri u Dinamu traže krivce: Tko će prije odletjeti - Šimić ili Jakirović? Na sve su pristali i šute

"GNK Dinamo ovim putem želi izraziti maksimalnu podršku treneru Sergeju Jakiroviću, kao i njegovu stožeru. Klub stoji iza njih s punim povjerenjem i vjerom da će vratiti momčad na pobjedničke staze. Svjesni smo da situacija nije dobra. Vrijeme je da svi zajedno pokažemo da je Dinamo najjači kada je najteže!" poručili su iz Dinama.

Ovo je bio treći Jakirovićev poraz na klupi Dinama. Teško je nastradao kod Sparte Prag s 4:1, na Poljudu je izgubio od Hajduka (1:0) u najvećem derbiju hrvatskog nogometa, a posljednji poraz baš nitko nije očekivao.

Modri su doputovali na Kosovo s ulogom velikog favorita, no pali su bez ispaljenog metka...