Nogomet
Nogomet

Dinamo predstavio dresove novog proizvođača opreme, pogledajte kakvi su i kakva je bila atmosfera

Dinamo je predstavio dresove za sezonu 2024/25

Dinamo je za ovu sezonu promijenio sponzora i prešao s Adidasa na britansku tvrtku Castore, koja se posljednjih godina sve više afirmira na nogometnom tržištu. Među klubovima koje Castore oprema su njemački prvak Bayer Leverkusen, Rangers, Newcastle, Aston Villa i mnogi drugi.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Na dresu se nalazi 36 pruga, tamnih i svijetlih, od kojih 35 simboliziraju osvojene naslove prvaka u povijesti kluba, dok bi 36. pruga trebala predstavljati naslov koji će Dinamo osvojiti ove godine. Drugi dres Dinama dolazi u žutoj boji, koja ima poseban povijesni značaj za klub.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Suradnja s novim sponzorom omogućit će Dinamu znatno veći utjecaj na dizajn dresova i opreme, kao i značajniju financijsku korist. Petogodišnji ugovor s Castoreom donijet će Dinamu osam milijuna eura u gotovini i dodatna dva milijuna eura u opremi.

Uz to, Dinamo će imati znatno veće prihode od prodaje dresova u usporedbi s Adidasom, gdje je bio samo jedan od mnogih klubova u njihovom portfelju. Adidas nije plaćao Dinamu u gotovini, već je klub nagrađivao bonusima za osvajanje naslova i sudjelovanje u Ligi prvaka.

Donna Vekić u ludom i napetom meču prvi put u karijeri izborila četvrtfinale Wimbledona!

Spektakularna utrka u Silverstoneu: Hamilton upisao prvu pobjedu nakon dvije i pol godine!

Junak Furije dodan sve većoj listi španjolskih ozljeda uoči polufinala s Francuskom

 

Više o