Nogomet
Nogomet

Noćna mora na Maksimiru, Dinamo potvrdio strašnu ozljedu mladog braniča: "Svi smo se prepali"

Dinamo je službeno potvrdio tešku ozljedu mladog stopera Maura Perkovića.

Mauro Perković (Foto:Profimedia)

Nakon sezone u kojoj je igrao poluredovito, uglavnom na poziciji lijevog beka, Dinamo je bio spreman pustiti Maura Perkovića uoči interesa iz Nizozemske.

Međutim, Jakirović je natuknuo, a sada je i klub potvrdio kako je došlo do teške ozljede hrvatskog U21 reprezentativca na treningu uoči gostovanja u Osijeku.

Njegovo vrijeme povratka jako je teško procijeniti, ali sigurno je da će ta ozljeda okončati potencijalni transfer 21-godišnjaka u NEC Nijmegen.

"S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je naš igrač Mauro Perković danas obavio dodatne preglede na kojima se ustanovilo da se radi o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja, zbog čega će Mauro neko vrijeme morati biti izvan terena."

"Cijeli klub stoji uz našeg Maura i ovim putem pružamo mu punu podršku na putu oporavka. GNK Dinamo učinit će sve da osigura najbolju moguću skrb kako bi se Mauro vratio onamo gdje i pripada – na teren, uz svoje suigrače."

"Baš smo se svi prepali"

Veliki je to udarac za Dinamo i Perkovića s obzirom na to da parcijalnih ruptura nema samo u ligamentima gležnja već i koljena. 

Trener Dinama Sergej Jakirović natuknuo je na press-konferenciji za medije uoči gostovanja kod Osijeka kako je došlo do ozljede na treningu: 

"Jučer je jako neugodan udarac dobio Mauro Perković. Baš smo se svi bili prepali, moramo napraviti još magnet da vidimo što je sa zglobom."

VIDEO Đoković pred cijelom Srbijom napravio potez koji će razbjesniti Vučića

HNS objavio da hrvatska reprezentacija otkazuje utakmice zbog sigurnosti

Velika svjetska glazbena zvijezda uložila u klub s Jadrana: Novi veliki ulagač