Nogomet
Nogomet

Dinamo odradio svoj dio posla, a navijači svoj: "Posjećenost je bila frapantna za ovo doba godine"

Dinamo je na startu trećeg kola SuperSport HNL-a pobijedio Šibenik s 3:0.

Komentirajući otvaranje trećeg kola SuperSporta i sraz Dinamo - Šibenik u podcastu Utakmicu po utakmicu, Ivan Ljubić prvo je krenuo s brojkom navijača, kojih se okupilo nešto manje od 12 tisuća.

"Za ovo doba godine posjećenost je zaista bila frapantna, uz dužno poštovanje Šibeniku kao protivniku. Usporedi uvjete na toj utakmici i onoj protiv Istre 1961 u prvom kolu kad je bila ona mećava", započeo je Ljubić.

"To je isto signal da ovo što radi novo vodstvo kluba, da je percepcija dobra i da se gura u dobrom smjeru. Pa ako pomakneš budžet za 1 posto od onoga što sam možeš generirati, ipak si za tih 1 posto financijski stabilniji klub, jer znamo da i Dinamo ima svoje izazove, znamo da nije sve idealno. Dosta se godina to zapuštalo, ali mislim da se radi na svim poljima."

O utakmici i igračima kratko je dodao:

"Ristovski djeluje motiviraniji nego ikad. U čemu god da je našao motiv, djeluje sjajno. Što ti je konkurencija? Zdrava i dobra konkurencija izrodi jednog Bernauera koji ti sad starta, a nije ga bilo nigdje prve dvije utakmice. To je komoditet koji Dinamo trenutačno uživa i Sergej Jakirović to vodi jako dobro."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu