Nogomet
Nogomet

Dinamo se posebno oglasio zbog jednog igrača: "Znamo da je tebi najteže, ali..."

Maxime Bernauer skrivio je jedanaesterac na utakmici Dinama i Monaca u Ligi prvaka.

Maxime Bernauer (Foto:Damir Krajac/Cropix)

Dinamo je zaslužio pobjedu protiv Monaca u Ligi prvaka, imali su dva pogotka prednosti, a onda se dogodila infarktna završnica koju su obilježile dvije individualne pogreške.

Ivan Nevistić bio je fantastičan do 76. minute, a onda mu se dogodio veliki kiks, izgubio je ravnotežu i pao nakon jednog kornera, što je Monaco iskoristio i zabio pogodak za 2:1.

U 90. minuti uslijedio je, nažalost, novi šok za Dinamo! Maxime Bernauer skrivio je kazneni udarac, sudac je odmah pokazao na bijelu točku, a Zakaria je postavio rezultat na 2:2.

To je veoma pogodilo francuskog braniča, nakon utakmice su ga tješili suigrači i treneri, a sada se i posebno oglasio Dinamo na službenim kanalima. Izrazili su podršku svom igraču poručivši da se radi o "jednom od najvećih profesionalaca u klubu":

"Jedan od najvećih profesionalaca koji su kao stranci stigli u naš klub. Veliki gospodin na terenu, ali i izvan njega. Kad god igra, daje sto posto sebe za ovaj dres i za ovaj klub. Glavu gore, Max! Znamo da je tebi najteže zbog jedanaesterca, ali ostavio si srce na terenu kao i svi! Zajedno idemo dalje još jači", poručio je Dinamo.

Njemački sudac na kojeg bijesne dinamovci često je na meti kritika: Evo što mu zamjeraju u Bundesligi

UEFA nagradila Baturinu, Dinamo se oglasio: ''Vrijeme je da svijet sazna''

  VIDEO Ovako je srpski komentator proživio utakmicu Dinama: Navijači ga zatrpali komentarima