Nogomet
Nogomet

Problemi u Bayernu uoči Dinama, legenda kluba oplela po najboljem igraču: "Sutra bih ga zamijenio"

Legenda Bayern Munchena Dietmar Hamann kritizirao je Jamala Musialu uoči susreta s Dinamom u Ligi prvaka.

Jamal Musiala (Foto:Profimedia)

Njemačka senzacija Jamal Musiala ove sezone ponovno je potvrdila svoju vrijednost sastavu Bayern Münchena, a bavarski klub radi sve što može kako bi ga zadržao u Münchenu poslije 2026. godine, kada mu istječe ugovor.

U medijskim prostorima Bayerna već se poduže vrijeme priča o potencijalnom produljenju suradnje s Musialom, ali do napretka u pregovorima nije došlo.

Prema njemačkom portalu Sport1, direktor bavarskog kluba Max Eberl priznao je kako neće biti jednostavno nagovoriti Musialu da produlji vjernost Bayernu:

"Teško je, ali nije nemoguće jer Jamal zna šta ima u Bayernu. On je ovdje odrastao i doveo se do ove razine. Izuzetno smo ambiciozni i on to zna, želi osvajati naslove."

"On je solo zabavljač, zamijenio bih ga sutra"

21-godišnji Nijemac sjajno je otvorio aktualnu sezonu zabivši dva pogotka u prve tri prvenstvene utakmice, a nadat će se kako bi mogao pojačati svoje brojke u sutrašnjem ogledu protiv Dinama u Ligi prvaka.

Naime, nisu svi oduševljeni njegovim izvedbama u poznatom dresu Bayerna. Bivši veznjak Bayerna Dietmar Hamann izrazio je kritike na račun mladog Musiale i naglasio kako on nije timski igrač:

"Musiala je solo zabavljač. Kad bih mogao zamijeniti Wirtza i Musialu s Bayernove tačke gledišta, učinio bih to sutra."

Ako Musiala ne produlji ugovor s Bavarcima, vjerojatno je kako će napustiti klub idućeg ljeta, a Hamannova želja za Wirtzom mogla bi postati realnost s obzirom na to da je igrač naglasio kako želi ostati u Njemačkoj.

S druge strane, Musiala vuče interes od najvećih europskih klubova, a posljednjih tjedana jačaju se glasine o potencijalnom Musialinu dolasku u Manchester City kao nasljednik Kevina de Bruynea.

Müller uoči dvoboja protiv Dinama prekinuo intervju i odjurio u bus

FOTO Huligani iz Sarajeva napravili sačekušu navijačima iz Širokog Brijega, ali nije sve prošlo po planu

Olmo zabio treću utakmicu u nizu pa morao izići zbog ozljede: Stigle su prve prognoze