Nogomet
Nogomet

Čulinu snimala kamera cijelu utakmicu: "S obzirom na tri točke pritiska koje je imao, odradio je Hajduk i Slaven jako dobro"

Ante Čulina imao je nad glavom pritisak javnosti, kameru koja je snimala svaki njegov potez i Bernarda Layeca na tribini, ali susret Hajduka i Slaven Belupa odradio je jako dobro.

Utakmicu Slavena i Hajduka s tribina je pratio i prvi čovjek za suđenje u Supersport HNL-u Bernard Layec. U fokusu mu je bio sudac susreta Ante Čulina, a u podcastu Utakmicu po utakmicu kažu kako je sve odradio jako dobro, a nije mu bilo lako.

"Čulina je delegiran za tu utakmicu, reakcije su bile očekivane poslije one utakmice 2:2 koju smo imali u Koprivnici. Ali odradio je jako dobar posao jer mu nije bilo lako“, započeo je Ljubić.

"Tri su točke pritiska bile na njega, pritisak javnosti, kamera koja je snimala samo njega i dolazak Layeca na utakmicu. S obzirom na sve to, odradio je jako dobar posao.“

"Što su htjeli s tom kamerom“, zapitala je Vale.

"To je tražio Slaven Belupo, angažirali su ga domaćini“, otkrila je.

"Ja sam mislio da je to tražio HNS na zahtjev Layeca, ali ovo baca drugačije svjetlo na cijelu priču“, kaže Ljubić.

Više o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu: