Nogomet
Nogomet

Crnogorci nemilosrdni nakon novog poraza: "Najgore poluvrijeme od ostvarenja nezavisnosti"

Crna Gora na čelu s Robertom Prosinečkim upisala je šesti uzastopni poraz.

Robert Prosinečki (Foto:Profimedia)

Pod vodstvom Roberta Prosinečkog, reprezentacija Crne Gore sinoćnjim porazom u Walesu produljila je povijesni niz uzastopnih poraza na šest, a pritisak na klupi postaje sve jači.

Crnogorski sastav sada nakon četiri kola ima četiri poraza uz gol-razliku 1:6. Šanse za ostanak u ovom rangu Lige nacija sada su im vrlo male, a crnogorski mediji su s razlogom nezadovoljni.

"To što je Prosinečki napravio je neviđeno..."

Crnogorski portal Dan pod naslovom "Sokoli ostali na nuli, bez igre nema ni rezultata" među ostalim piše da se "kraj krize ne nazire" zbog čega "najvjerojatnije slijedi ispadanje u C diviziju" Lige nacija.

"Crna Gora nema ni igru ni rezultat. Od igre koju je najavljivao izbornik Robert Prosinečki nije bilo ništa. Ono što je njegov tim pružio u prvih 45 minuta ravno je nuli", dodaje crnogorski novinar.

"Izbornik Sokola Robert Prosinečki na poluvremenu je napravio čak četiri izmjene, napravio je nešto dosad neviđeno" zaključio je Dan.

"Najgore poluvrijeme od nezavisnosti..."

Radio i Televizija Crne Gore pod naslovom "Poluvrijeme Crne Gore iz košmara, Wales ogolio sve mane" navodi: "Crnoj seriji nema kraja, nogometaši Crne Gore u duelu s Walesom u Cardiffu doživjeli su šesti uzastopni poraz i ostali zakovani za dno grupe 4 B Lige nacija.

Nova 'nula' nije najgora stvar, već igra. Tim Roberta Prosinečkog odigrao je najslabiji meč u ovom ciklusu, a prvo poluvrijeme bilo je možda i najgore od ostvarenja nezavisnosti."

Dirljiva ispovijest Lewandowskog o roditeljima: 14. listopad je poseban dan za njega

Talijani o hrvatskom reprezentativcu: "Plaćen je 15 milijuna eura, a četvrti je stoper u klubu"

Poljsku trese skandal uoči dvoboja s Vatrenima: Izbornik dobio šokantne poruke u 4 ujutro, otkriven je krivac

Standings provided by Sofascore