Nogomet
Nogomet

Cristiano tražio Kovu kraj sebe u Arabiji i nudio mu ogromnu lovu, a sad je stigao Guardiolin odgovor

Manchester City nije spreman prodati Matea Kovačića nazimu. Iako nije neophodan u momčadi od povratka Ilkaya Gundogana, Pep Guardiola navodno je njegov veliki fan i ne želi ga pustiti.

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Portugala kao bomba je odjeknula vijest da Cristiano Ronaldo želi Matea Kovačića u dresu Al Nassra, a saudijski bogataši navodno su imali spremno gotovo milijun eura tjedno za njegovu plaću.

Kova je kratko za Dnevnik Nove TV komentirao te vijesti uoči utakmice s Poljskom na Opus Areni.

Kova za Dnevnik Nove TV:

"Ne znam ništa o tome, vezan sam za Manchester City, jedan od najboljih klubova na svijetu, radim s jednim od najboljih trenera na svijetu", zaključio je Kovačić i tako odbacio svaku glasinu o odlasku iz Manchestera.

Guardiola je veliki Kovin fan i ne želi ga pustiti

A sad je stigla informacija i od njegovog šefa.

Manchester City i Pep Guardiola nisu spremni prodati Kovačića u siječanjskom prijelaznom roku, potvrdio je izvor blizak klubu Football Insideru.

Cristiano Ronaldo navodno je osobno od Al Nassra inzistirao na dolasku Matea Kovačića nazimu jer nisu uspjeli osigurati njegove usluge već u nedavno zaključenom prijelaznom roku.

Isti izvor koji je provalio da ga City nije spreman prodati tvrdi da Kova nije nezamjenjiv u Cityju, osobito sad kad se u klub vratio Ilkay Gundogan, no dodaje kako je Guardiola veliki Kovačićev fan i ne želi ga pustiti.

Ove sezone startao sve utakmice

Kovačić je na startu tekuće sezone uskočio u Rodrijeve cipele, koji se nastavlja oporavljati poslije osvajanja Europskog prvenstva u lipnju i ove sezone započeo je sve utakmice za City te postigao jedan gol.

U City je stigao prošlo ljeto iz Chelseaja zamijenivši Ilkaya Gundogana, koji je proteklu sezonu proveo u Barceloni. Ugovor sa Cityjem ima do kraja lipnja 2027. godine i po svemu sudeći neće slijediti bivše igrače Građana, Joaa Cancela, Riyada Mahreza i Aymerica Laportea, koji su prebjegli za saudijskim parama.

Barem ne dok Guardiola sjedi na klupi aktualnog engleskog prvaka.

Mateo Kovačić komentirao glasine o senzacionalnom transferu kod Cristiana Ronalda

VIDEO Kovačićev show u Lisabonu: Izmamio je uzdahe 60 tisuća Portugalaca!

Poznati insajder otkrio: Mateo Kovačić dobio ponudu života, nude mu plaću od milijun funti tjedno!