Nogomet
Nogomet

AS tvrdi da Mourinho ima nemoralnu ponudu na stolu: "Nude mu 100 milijuna eura za dvije godine"

Jose Mourinho, trener Rome, navodno je dobio ponudu saudijskog Al Nassra da preuzme klupu.

Jose Mourinho (Foto:Afp)

Cristiano Ronaldo ostao je bez trenera. Sedam kola prije kraja prvenstva saudijski Al Nassr odlučio se za smjenu na klupi, uručili su otkaz Rudiju Garciji i sada traže novo, veliko ime.

To bi mogao biti Jose Mourinho, kojeg, kako tvrdi španjolski AS, žele slomiti ponudom koju ne može odbiti. Nude mu dvogodišnji ugovor i ugovor težak čak 100 milijuna eura.

Tako bi postao najplaćeniji trener na svijetu, no je li to dovoljno da Mourinho digne sidro s klupe Rome pred sam kraj sezone, teško je vjerovati. Ipak se bore za plasman u Ligu prvaka naredne sezone, a još su živi i u Europskoj ligi, gdje ih u četvrtfinalu čeka Feyenoord.

VIDEO Uporni tip 10 sati čekao Messija ispred kuće, a onda ga je Antonela pozvala unutra

Kako god bilo, Saudijci imaju ozbiljne planove. Za Ronalda su istresli 200 milijuna eura, Lionela Messija pokušavaju privući dvostruko većom plaćom, a posljednjih tjedana stižu informacije da bi vrlo rado doveli i hrvatskog kapetana Luku Modrića.

Novac nije problem, to su već pokazali, ali Modrić bi radije produžio suradnju s madridskim Realom. Ako se to kojim slučajem ne dogodi, makar iz Španjolske stižu signali da se pregovora o novom ugovoru, Modrić je spreman saslušati ponudu saudijskog kluba.

Za kraj dodajmo da Al Nassr zaostaje tri boda za vodećim Al Ittihadom, a francuskom stručnjaku navodno su presudili loši odnosi s igračima...