Nogomet
Nogomet

Ronaldo sastavio dream team od svojih bivših suigrača: Nema jednog od Realova "sveta tri kralja"

Cristiano Ronaldo odabrao je idealnih jedanaest od svojih suigrača u bogatoj karijeri, a navijači su primijetili kako nema Casemira.

Ronaldovih 11 (Foto:Screenshot)

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo ne provodi se baš najbolje na nogometnim terenima s Al Nassrom, ali radi jako dobar posao kao promotor te zemlje. Tamošnjim medijima otkrio je idealnu momčad svojih suigrača, koju sad prenose brojni svjetski mediji.

Goal Arabija zamolio ga je da odabere najboljih jedanaest igrača s kojima je dijelio dres, a u moru zvijezda koje su s njim igrale u Sportingu, Man Unitedu, Realu, Juventusu i Al Nassru netko je morao ispasti.

Cristiano Ronaldo u sauni pokazao mišiće, ali svi su zamijetili lakirane nokte: Znate li zašto to radi?

Odabrao je Ikera Casillasa na golu, Sergija Ramosa, Rija Ferdinanda, Giorgiija Chiellinija i Marcela u obrani, Paula Scholesa, Luku Modrića i Tonija Kroosa u vezi te Garetha Balea, Karima Benzemu i Waynea Rooneya u napadu u svoj dream team.

Nema Casemira

Najzvučnije ime koje je propustilo ući u momčad jedan je od Realova "sveta tri kralja" Casemiro, primijetili su navijači, koji je uz Modrića i Kroosa bio instrumentalan dio njegovih uspjeha u Realu. Mnogi ih smatraju ne samo najboljim veznim triom Reala nego uopće u nogometnoj povijesti, no to je ipak pitanje za ozbiljnije rasprave.

Hrvat preporučio Hrvata: Cristiano Ronaldo dobio novog trenera

Također, Casemiro nije igrao s Ronaldom samo u Realu nego i u Manchester Unitedu, pa to dodatno čudi nogometne obožavatelje, no njemu u obranu, nije mu bilo lako…

Ronaldovih 11 (Foto: Screenshot)