Nogomet
Nogomet

Dijeli se snimka bogatog Saudijca: "Dao sam 200 milijuna eura za Ronalda, a on samo zna vikati 'siuuu'"

Snimka čovjeka za kojeg se piše da je jedan od direktora Al Nassra kako se dere na Ronalda postala je viralna.

Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo ne briljira baš na startu svoje saudijske avanture, Al Nassr je poražen u Superkupu od Al-Ittihada (3:1), a najžešće kritike pobrao je upravo najplaćeniji svjetski nogometaš.

Zbunjenom Ronaldu ponovio se Maksimir: CR7 dobio porciju kao protiv Dinama u Zagrebu

Trener Rudi Garcia istaknuo je njegov promašaj u prvom poluvremenu i dodao kako bi on vjerojatno promijenio tijek utakmice, a navijači sipaju svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama. Oni istaknutiji, čitaj oni koji su zadovoljstvo imanja Ronalda u svojem klubu i platili, puno javnije izražavaju svoje nezadovoljstvo.

Video postao viralan

Tako je na društvene mreže procurio i postao viralan video na kojem je navodno jedan od klupskih direktora. Bogati Saudijac nervozno je prigovarao Ronaldovoj igri:

"Potrošio sam 200 milijuna eura, a on samo zna reći 'siuuu'", vikao je bijesno.

Cristiano Ronaldo oko ruke stavio sat od 715 tisuća eura posvećen novom poslodavcu

Ronaldo je potpisao za Al Nassr po završetku Svjetskog prvenstva u Katru, u koji je stigao kao slobodan igrač po raskidu ugovora s Manchester Unitedom. Crveni vragovi otpustili su ga usred Mundijala zbog kontroverznog intervjua koji je dao poznatom engleskom novinaru Piersu Morganu i u kojem je žestoko kritizirao klupsku upravu, trenera i suigrače.