Nogomet
Nogomet

Real službeno potvrdio Ancelottija

Prije nekoliko sati raskinuo je s Evertonom, a oko 19 sati Real ga je službeno potvrdio.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real Madrid malo iza 19 sati službeno je potvrdio nasljednika Zinedinea Zidanea. Kladionice su kroz dan favorizirale bivšeg šefa Carla Ancelottija, a Kraljevski klub na društvenim mrežama objavio je kako se talijanski stručnjak vraća na klupu.

Donedavni trener Evertona prijepodne je s agentima i odvjetnikom radio na raskidu ugovora s Engezima, a samo par sati po službenom rastanku s Karamelama, Real je objavio kako je Ancelotti potpisao trogodišnji ugovor težak 6.000.000 eura godišnje.

To mu je drugi put u karijeri kako preuzima Real na čijoj je klupi već sjedio od 2013. do 2015. godine.

Talijanski stručnjak koji prati tržište transfera, Fabrizio Romano, javio je u utorak poslijepodne kako su Real i Ancelotti u tajnosti pregovarali cijeli prošli tjedan, a danas su te tvrdnje dobile i konačnu potvrdu.

Potvrdio i stručni stožer

Njegov stručni stožer pojačat će sin Davide Ancelotti i Antonio Pintus, talijanski trener sjedio je kraj Zidanea od 2016. do 2018. godine, a u Kraljevski klub vraća se poslije gotovo tri godine u Interu.

Ovo imenovanje razveselit će kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića, koji se nedavno emotivno oprostio od Zidanea na društvenim mrežama, jer će na klupu ponovo sjesti jedan od njegovih omiljenih šefova.