Nogomet
Nogomet

Čačić: ''Povratak Oršića? To nije realno, neće ga se Southampton tako lako odreći''

Dinamo je slavio 1:3 na gostovanju kod Varaždina u 23. kolu SuperSport HNL-a.

Ante Čačić (Foto:Željko Hajdinjak/Cropix)

Dinamo je slavio 1:3 na gostovanju kod Varaždina u 23. kolu SuperSport HNL-a.

Igrači Ante Čačića bili su bolji cijelu utakmicu i zasluženo slavili, posebna je ovo bila utakmica za Luku Ivanušeca koji je u svom rodnom Varaždinu postigao dva pogotka i osigurao Modrima slavlje.

Schalke postavio jedan nevjerojatan rekord Bundeslige, no neće se njime ponositi

"Svi koji su gledali zadovoljni su s utakmicom, a mi smo uzeli tri boda i to na način koji me kao trenera potpuno zadovoljava. Postavili smo se od prve minute visoko, u drugom poluvremenu smo dominirali, stvorili puno prilika. Imamo sad ispred sebe lijepi tjedan do derbija. Čestitam igračima, pokazali su kako se dolazi do rezultata, bilo je dosta energije i truda, zadovoljstvo je potpuno", rekao je Dinamov strateg nakon susreta.

Petković je opet ušao i igru, dobio je 45 minuta koje je sjajno iskoristio i dokazao koliko znači za momčad.

"Ivanušec je zabio, to je bitno, ali igra dovodi igrača u priliku. Ništa manje zasluge nisu ni njegovih suigrača. Špikić? Dobio je udarac u koščicu u stopalu, ali nadam se da će sve biti u redu, imamo osam dana vremena. Theophile je imao virozu, Ademija smo poštedjeli zbog viroze, Bočkaj će se vratiti, sad je tu i Boško Šutalo. I Petković je odigrao odlično drugo poluvrijeme, debitirao je i Perković, njega ćemo polako uključivati u momčad'', rekao je Čačić.

Rennes prekinuo niz od tri uzastopna poraza: Majer asistent za prvi pogodak

Demantirao glasine o povratku Oršića

Upitan je bio Čačić o prijelaznom roku, odnosno o glasinama koje su se pojavile posljednjih dana o povratku Mislava Oršića na Maksimir.

''Iskreno, pročitao sam izjavu njegova menadžera Hucike, ništa drugo o tome ne znam. Ali, nije to niti realno."

Možda na ljeto?

Špikić izašao protiv Varaždina zbog ozljede: Otpada za derbi s Hajdukom?

"Nije realno niti na ljeto. Uostalom, vi biste gledali Rukavinu, a onda biste i doveli Oršića? No, mislim da nije realno i zato što ga je Southampton kupio i neće ga se samo tako odreći. A poznavajući Mislava on će se marljivošću i kvalitetom izboriti za priliku i prostor u Engleskoj. Tako da o tome nije realno pričati", zaključio je Čačić.