Nogomet
Nogomet

Godinu dana nakon odlaska iz Hajduka Mario Branco je na pragu Manchester Uniteda?

Bivši sportski direktor Hajduka Mario Branco na pragu je Manchester Uniteda, prenosi The Sun.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bivši sportski direktor Hajduka Mario Branco prošlog je ljeta napustio Split, otišao u grčki PAOK i svojim mu potezima pomogao u osvajanju naslova prvaka nakon 34 godine posta. Ni godinu dana nakon što je otišao iz Hajduka Branco je na pragu ulaska u slavni Manchester United.

Tako barem prenosi engleski tabloid The Sun, koji tvrdi da je iz vrhuške kluba stigla odluka da se posluša savjet bivšeg trenera Josea Mourinha i da se na mjesto sportskog direktora dovede Portugalac Mario Branco.

"Mario je pokazao da ima sve što je potrebno da radi na najvišem nivou. Preporodio je PAOK i ponovno ga učinio europskom silom", izjavio je za SunSport neimenovani izvor blizak Brancu.

"Prilika poput Manchester Uniteda pruža se jednom u životu i nadam se da će ljudi iz tog slavnog kluba poslušati savjet Josea Mourinha i dovesti Branca", dodao je spomenuti izvor.

U Unitedu se nadolazećeg ljeta spremaju velike promjene s obzirom na razočaravajuću sezonu, pa bi im dobro došao jedan "čarobnjak" kada je dovođenje pravih igrača u pitanju. Očito je da Branco ima nos za dobre poteze...