Nogomet
Nogomet

'Tko bi oprostio Dinamu da ga zezne mali, smiješni Koper'

Večerašnji Dinamov protivnik, slovenski Koper u svojim redovima ima i bivšeg Dinamovog igrača...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kristijan Polovanec tri je godine igrao u Dinamu, otišao je 2003. godine, a u međuvremenu je igrao u Varteksu, Croatiji iz Sesveta te 2. francuskoj ligi. Posljednjih godinu i pol dana igra u slovenskom Koperu, momčadi koja je prvi put u povijesti prošle sezone osvojila tamošnje prvenstvo. Večeras će Polovanec igrati protiv svog Dinama u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

'Jedina je istina da favorita nema. Danas nitko nije loš, unaprijed osuđen na 'napucavanje'. Znamo koliko je Dinamo velik, međutim...', započeo je Polovanec razgovor za Sportske novosti.

'Činjenica je da nemamo što izgubiti, možemo napraviti samo čudo. Nama se ništa neće dogoditi ako ispadnemo, no Dinamu će se dogoditi katastrofa. Tko bi mu oprostio da ga zezne mali, smiješni Koper! I u tome je naša šansa.'

Polovanec ima 30 godina, te uz iskusnog Amira Kariča čini 'stup obrane' slovenskog prvaka. Prošle sezone u Ligi su izgubili samo tri utakmice od 36, stoga Dinamo mora od prve minute shvatiti ozbiljno slovenskog protivnika.

O ovoj i ostalim sportskim vijestima čitajte više na sportskom portalu Gol.hr.