Nogomet
Nogomet

Bivši igrač Qarabaga s nimalo poštovanja za Dinamo: "Nisu me impresionirali, usudio bih se čak reći..."

Bivši igrač Qarabaga, Zaur Ramazanov komentirao je večerašnji okršaj s Dinamom na Maksimiru.

Qarabag (Foto:Profimedia)

Dinamo će večeras u prvom susretu play-offa Lige prvaka ugostiti Qarabag. Posljednji put prvak Azerbajdžana igrao je na Maksimiru 2007. godine, kada su Modri bili bolji.

U to vrijeme, kvalifikacije za Ligu prvaka odvijale su se u drugačijem formatu, a Dinamo je tada igrao protiv Khazar Lankarana, kluba koji je u međuvremenu prestao postojati.

"Blago rečeno, nisu me impresionirali"

Za Azerbajdžance nastupio je Zaur Ramazanov, koji je čak i postigao gol protiv Dinama. 17 godina kasnije, Ramazanov je dao arogantnu prognozu za predstojeći susret:

"Sadašnji Dinamo je vrlo dobar protivnik za Qarabag. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Osijeka u hrvatskom prvenstvu. Blago rečeno, nisu me impresionirali."

"Ekipa iz Agdama [Qarabag] ih može pobijediti. Moguće je igrati protiv njih i doći do pobjede. Vjerujem da naš prvak može parirati ovom protivniku."

"Pitanje prolaska moglo bi biti riješeno već u Zagrebu"

"Usudio bih se čak reći da bi ishod dvoboja mogao biti odlučen već u prvoj utakmici u Zagrebu. Qarabag igra smirenije na gostovanjima."

"Ne bi me iznenadilo da Qarabag u utorak pobijedi rezultatom 2:0. U svakom slučaju, pitanje prolaska dalje moglo bi biti riješeno već u Zagrebu," dodao je Ramazanov.

Qarabag je u posljednje vrijeme ostvario značajan napredak, prošle sezone su sjajno igrali u Europa ligi, gdje su zamalo izbacili Bayer Leverkusen.

Međutim, Dinamo je posljednjih godina na Maksimiru rušio puno veća imena od Qarabaga, a ovakvi komentari su samo besplatna motivacija za Modre.

Preminuo je Ratomir Tvrdić, jedan od najvećih igrača Jugoplastike

Čudo iz Kustošije napušta Barcelonu nakon samo godinu dana: Evo koja mu je iduća destinacija

Poznat je popis igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u futsalu