Nogomet
Nogomet

Bivši dinamovac je prvi na listi prioriteta: Leipzig ga želi zadržati pod svaku cijenu

Dani Olmo ima ugovor s RB Leipzigom do ljeta 2024. godine.

Joško Gvardiol i Dani Olmo u pozadini (Foto:Afp)

RB Leipzig ima jedan prioritet do kraja ove sezone. Budući da će do kraja sezone dva važna igrača, Konrad Laimer i Christopher Nkunku napustiti klub, žele što prije produžiti ugovor s bivšim igračem Dinama, Danijem Olmom.

Njemački bundesligaš ne želi izgubiti još jednog "teškaša" u svojim redovima, tako da je sportski direktor Max Eberl najavio da će učiniti sve da zadrži španjolskog reprezentativca:

"To je jedan od mojih prioriteta, do sada smo imali tri dobra razgovora. Imam dobar predosjećaj", rekao je Eberl u razgovoru za tamošnji list Leipziger Volkszeitung pa dodao:

"Dani zna što ima u ovom klubu, to zna i njegov otac. Nastojimo to iskoristiti, nadam se da će nam to poći za rukom. Dani je sjajan igrač koji ima fantastičan potencijal", rekao je.

Dinamo zamalo napravio spektakularan potez: Ikona navijača bila na pragu povratka?

No bivši igrač Dinama, trenutno, samo ima jednu brigu, želi sanirati ozljedu koju je pretrpio krajem siječnja i što prije se cratiti na teren. Prema posljednjim prognozama trener Marco Rose ne može računati na Olma još najmanje četiri tjedna,a  to znači da će propustiti dvomeč protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka.

Za kraj dodajmo da Dani Olmo ima ugovor do ljeta 2024., a dosta europski klubova ga želi vidjeti u svojim redovima. Iz Maksimira je otišao za iznos od 29 milijuna eura i Modri bi njegovim odlaskom u novi klub mogli i zaraditi zbog klauzule u ugovoru.