Nogomet
Nogomet

Bio je svjetski prvak, u karijeri zaradio više od 200 milijuna eura, a sad se spustio u rudnik

Lukas Podolski spustio se u rudnik blizu grada u kojem trenutačno igra, odnosno 20-ak minuta udaljenom od njegova rodnog grada.

Lukas Podolski (Foto:Instagram)

Bivši njemački reprezentativac Lukas Podolski još igra nogomet iako se nedavno s 39 na leđima oprostio od kluba svog djetinjstva Kölna. Nijemac rođen u Poljskoj još je aktivan u Gornik Zabrzeu, a sad je na Instagramu objavio fotografiju iz rudnika na kojoj je teško prepoznatljiv.

Bio je u rudniku u poljskim Bielszowicama nedaleko od Zabrzea, odnosno 20-ak minuta vožnje od njegovih rodnih Gliwica, i napisao:

"Bog vas blagoslovio, nikad nemojte zaboraviti odakle ste."

Ne rudari zato što mora, ima biznis s kebabima 

No, ne rudari zato što mora. Naprotiv, poslije uspješne nogometne karijere u kojoj je osvojio sve što je mogao u Njemačkoj, a u svoju trofejnu vitrinu dodao još naslov svjetskog prvaka, naslov pobjednika FA kupa s Arsenalom te titule iz Japana i Turske te zaradio oko 200 milijuna eura, otvorio je uspješan ugostiteljski biznis i vlasnik je oko 30-ak restorana u kojima je glavni specijalitet kebab.

Tom objavom pokušava istaknuti kako nije sramota raditi, a svojim izjavama u javnosti često podbada današnju mladež da je lijena.

"Više nitko ne želi raditi, svi žele biti zvijezde na društvenim mrežama. Zato sve više pekara propada, jer se ljudima ne da zasukati rukave i probuditi rano ujutro."

Mašala, dragi Poldi, Bog blagoslovio i tebe.

Poznati sportaš postao mafijaški šef: Ubijao i prodavao tone kokaina

Bio je ikona Hajduka, devet puta zaigrao za reprezentaciju svoje zemlje, a sad je potpisao za četvrtoligaša

Šok na Svjetskom prvenstvu: Dvojica veterana preminuli na utrci

 

Više o