Nogomet
Nogomet

Oluja u svlačionici Reala, Ancelotti poludio na igrače: Evo što im je vikao!

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti zabrinut je zbog igre svoje momčadi u prve dvije utakmice La Lige i boji se da će njegovi igrači postati samozadovoljni…

Carlo Ancelotti i Kylian Mbappe (Foto:Afp)

Carlo Ancelotti nije bio zadovoljan remijem i igrom Kraljevskog kluba protiv Mallorce u 1. kolu La Lige, a niti je bio zadovoljan načinom na koji su Madriđani pobijedili Valladolid u 2. kolu španjolskog prvenstva.

Španjolski mediji otkrivaju da je talijanski stručnjak bio prilično ljutit nakon obje utakmice. Ancelottiju se ne sviđa ono što je vidio i boji se da će njegovi igrači postati arogantni i samozadovoljni, vjerujući da su superiorniji od svojih suparnika.

Bitka za Zadar: Reno Sinovčić provalio u prostorije kluba i postavio svoje zaštitare

Poznati španjolski novinar Eduardo Inda otkrio je da je Ancelotti bio silno bijesan nakon pobjede nad Valladolidom.

Inda je u popularnoj televizijskog emisiji El Chiringuito kazao da je Ancelotti kritizirao svoje igrače zbog nedostatak intenziteta.

"Trener još uvijek nije zadovoljan igrom momčadi. U prvom poluvremenu Real je igrao lošije nego protiv Mallorce. Puno se priča o Mbappeu koji opet nije zabio, ali tako je bilo i kada je stigao Cristiano Ronaldo. Ljudi su pričali da je pogriješio što je došao, a poslije se zna što je bilo."

Drama na treningu Barcelone: Emocionalni slom mlade zvijezde, atraktivna supruga poslala poruku

Inda se vratio na igru Reala na početku sezone:

"Momčad je igrala katastrofalno loše. Ancelotti je iskritizirao igrače, htio je više brzine, intenziteta, tranzicije..."

Inda je nastavio u kritičnom tonu:

"To što je Real igrao u prvom poluvremenu protiv Valladolida izgledalo je pomalo žalosno. Ancelotti je bio jako ljutit", kazao je Inda i otkrio što je ljutiti Ancelotti vikao igračima Reala:

"Nogomet se ne igra hodajući!"

Bomba iz Madrida: Real šokira Barcu i sprema senzaciju, odšteta 500 milijuna eura

Ancelotti je već na presici bio kritičan, ali još više u svlačionici. A pred novinarima je poručio svojim igračima da budu iskreni ako primijete da su umorni.

"Neka dignu ruku ako su umorni. Igrači moraju preuzeti veću odgovornost po tom pitanju. I ovo govorim ovdje jer sam to rekao i njima u svlačionici."