Nogomet
Nogomet

BiH mediji: "Jakirović zbog tučnjave dobio novčanu kaznu, a on šestomjesečni izgon zbog psovki"

Husref Musemić je zaradio žestoku kaznu nakon okršaja s kontrolorom suđenja.

Sergej Jakirović (Foto:Željko Puhovski/Cropix)

Ne stišava se bura u BiH nogometu nakon što su nogometaši Zrinjskog demolirali Igman rezultatom 7:1, ali ne zbog sjajnih poteza ili golova, već zbog žestokih okršaja nakon utakmice.

Trener Igmana Husref Musemić dobio je šest mjeseci suspenzije i novčanu kaznu u visini od tri tisuće konvertibilnih maraka za isključene i verbalni okršaj s kontrolorom suđenja kojeg je pak počastio salvom psovki!

Mnogi su ostali iznenađeni drakonskom kaznom za iskusnog trenera, a neki BiH mediji su se vratili dvije godine unazad kad je izbio fizički okršaj nakon utakmice Leotara i Zrinjskog u kojem je sudjelovao i tadašnji trener mostarskog sastava Sergej Jakirović.

Jakirović je tada dobio novčanu kaznu u visini od 1500 konvertibilnih maraka, dok je Musemić za salvu psovki dobio kudikamo veću kaznu:

"Zaista je čudna odluka članova Disciplinske komisije koja za tučnjava kažnjava novčano, a za psovke izbacuje iz nogometa šest mjeseci, a novčana kazna je čak i veća od novčane kazne za tučnjavu", piše SportSport.ba koji dodaje da za takvo što postoji objašnjenje:

"Situacija u krajnjem slučaju nije jasna samo onima koji ne poznaju situaciju u BiH nogometu. Iza Jakirovića je tada stajao potpredsjednik Saveza Ivan Beus, a iza Musemića bi danas trebao Fuad Čolpa", piše BiH portal.

FOTO Legendarni Vatreni objavio emotivnu poruku za igrača čija je smrt uzdrmala Hrvatsku

Mladi sportaš (18) poginuo, cure šokantni detalji: Dao je život za prijatelje

Guardiola uoči gostovanja u Češkoj priznao: "Gvardiol ne može igrati sve utakmice..."