Nogomet
Nogomet

Beograd na nogama: Srbi su uvjereni da im stiže Torcida, čak su objavili bitne informacije

Mediji u Srbiji još su pisali da navijači Hajduka imaju razrađen plan ulaska u Srbiju. Došli bi neprimjetno, nikako ne u grupi, i tako pokušali doći do stadiona i svojih prijatelja iz Portugala.

Torcida Split (Foto:Duje Klarić/Cropix)

U navijačkom svijetu poznata je poveznica splitske Torcide i No Name Boysa, navijača Benfice. Te dvije navijačke skupine gaje prijateljski odnos već 30 godina.

Torcida je na derbiju protiv Dinama na Maksimiru podigla veliku koreografiju u čast tog prijateljstva, a navijači Benfice također su imali poruku za Torcidu na prošloj utakmici Benfice.

Porugalski velikan večeras od 18:45 gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde i odmah nakon ždrijeba počele su kružiti teorije da će pripadnici Torcide doći u Beograd navijati za Benficu.

Srbi objavili zabranu

Sprski mediji već danima najavljuju taj scenarij ulaska Torcide u grad, no je li to stvarno realno, treba pričekati do večeras.

Zapravo, sve je otišlo tako daleko da je Crvena zvezda u suradnji s policijom čak objavila da su na gostujućoj tribini zabranjena obilježja Hajduka.

Da, čini se da neke informacije stvarno postoje. Mediji u Srbiji još su pisali da navijači Hajduka imaju razrađen plan ulaska u Srbiju. Došli bi neprimjetno, nikako ne u grupi, i tako pokušali doći do stadiona i svojih prijatelja iz Portugala.

VIDEO Bivši igrač Dinama atraktivno namjestio gol Slovana, ali njegova reakcija dok je intonirala himna Lige prvaka je hit

Nevjerojatan podatak o Hajdukovim pobjedama na Maksimiru: Više u šest nego u 25 godina!

Brozović i Ronaldo dobili novog trenera: Već je surađivao s legendarnim Vatrenim