Nogomet
Nogomet

VIDEO Prve trzavice u Realu: Svi pričaju o bijesnoj reakciji Bellinghama prema Mbappeu i Viniciusu

Jude Bellingham je izgubio živce zbog Kyliana Mbappea i Viniciusa na utakmici Lige prvaka protiv Lillea.

Jude Bellingham (Foto:Profimedia)

Lille je priredio veliko iznenađenje u Ligi prvaka, svladali su aktualnog prvaka Real Madrida s minimalnih 1:0 i tako prekinuli fantastičan niz Madriđana koji u 36 utakmica u svim natjecanjima nisu izgubili.

Realu je presudio pogodak Jonathana Davida s bijele točke u nadoknadi prvog poluvremena Eduardo Camavinga je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudac je nakon poziva iz VAR sobe pokazao na bijelu točku.

U nastavku susreta Real je pritiskao i tražio izjednačenje, nije pomogao ni ulazak Luke Modrića, no jedna situacija u sudačkoj nadoknadi je žestoko razbjesnila Jude Bellinghama.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Realovci su krenuli u kontranapad, Arda Guler je pronašao Bellinghama koji se brzo riješio lopte i poslao je u sredinu, gdje je tražio Viniciusa ili Kyliana Mbappea, ali tamo nikoga nije bilo.

Umjesto da krenu otvarati prostor, oni su stajali jedan od drugog na pet metara i gledali što se događa. Zbog toga je Lille lako došao do lopte i prekinuo potencijalni brzi izlazak Reala u kontru.

Kad je to vidio, Bellingham je potpuno izgubio živce, krenuo je mahati rukama i vikati na suigrače.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Igor Pajač sudio Tottenhamu u Europi i prekinuo utakmicu

Srbi u panici nakon posljednjih rezultata: "Hrvati su nam pobjegli, a ovo samo možemo sanjati"

VIDEO Pogledajte kako je Joško Gvardiol prije izgledao: Suigrači su mu umirali od smijeha